Monday, April 11, 2011

Lagi-lagi pink!

Last weekend aku ke Satun lagi temankan wandy..kalo ke sana aku mmg suka membeli-belah barang2 toiletries..murah skit kat sana..tapi last week kiranya benda alah ni yg buatkan aku excited..first time jumpa kaler2 terang cenggini..


Sekali tengok benda ni terus jatuh chenta...tapi dalam ati terdetik jugak.."takdak warna pink ker?"..so aku pun cari2 la kat rak di supermarket tuh..sekali terjumpa yg dalam pic kat bawah ni...

TARAAAAA...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Cantikkan...sekali tengok macam set pisau mainan jer..comel btul dengan cutting board sekali warna tu..
Kalau periuk belanga pun ada satu set in pink lagi best..semalam aku letak pic yg first tu kat FB ramai cakap suh gi IKEA cari periuk belanga yg senada..hehe..insyaallah kalo sampai KL nanti leh ler gi ikea..
Kalau semua alat dapur satu set terasa cam semangat aja haku nak masak..kan?

11 comments:

Syatilla said...

nak gak yg wane pinik tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shida said...

warna warni... beshnya nak menyiang....satu set berapa harganya nih?

DaZzlingLilLy said...

tilla-nnt kalo i pi lg i borong kan utk u k..

Shida-pah tak mahai dlm belas ringgit ja..

ayin said...

wahhhh!!! i pun suka... Nak kirim buleh??? :)

Qimie said...

I pong suka pink jugak!!!

Nak carik gaks la! Tp kalau dpt shocking pink lagi besh for me lah.

DaZzlingLilLy said...

ayin-bolehhh jer akak..kalau i gi nnt i belikan..

Qimie-i pn suker shocking pink..tp jumpa pink ini jer..rembat jugak lah..hehe

farah fauzi said...

akupun suka shopping kat ikea..setiap kali gi KL mesti jengah jup kat IKEA..maklumla..kuantan ke KB ker tak der IKEA..hehe

DaZzlingLilLy said...

farah-iya la kan satu-satunya tempat kt bumi msia ni yg ada ikea cuma Kl..hehe

nurulzia said...

I love pink tooooo

isma said...

woweeeeeeeeee nak gak!tapi skali imbas nampak cam mainan pun ada gak ni!

DaZzlingLilLy said...

nurulzia-pink sgt feminin kan..maybe sebab tu ramai pompuan suka pink

isma-hehe..betul tu isma..mmg nampak cam mainan jer..