Saturday, April 23, 2011

Laksa Jom


Laksa kuah pekat Kak Su Laksa


Barli ais...legaa..sejukkk


Khas buat tatapan penggemar laksa..hehe..
Dah lama aku tak pekena laksa kuala perlis ni eventhough mmg stay kat kuala perlis..so petang ni dapat jgk merasa..my fren call ajak gi makan terus siap semangat nk makan laksa..
I mmg selalu makan lakaa kat Kedai Kak Su Laksa...actually ada bnyk lg kedai laksa kat kuala perlis nih..kalo nak tau kedai yg mana kena dgn taste u ols kena try satu2 okeh..

4 comments:

Syatilla said...

laksa perlih special sbb kalo beli bw bungkus die kire timbang kilo kan lily?

farah fauzi said...

aku pernah makan satu laksa yang best sangat2 kat tasik melati ke apa nama tempat tuh..hehe...tapi skrg dah jarang gi perlis...

DaZzlingLilLy said...

Syatilla-iya boleh timbang kilo..cakap jer nak berapa kilo..hehe

farah-oo ko makan area umah akak ko dulu2 ni yer..nnt datang aku bawak makan kat tempat aku plak okeh

nurulzia said...

Woah..sedapnya!I mmg sume giler laksa pastu letak telur rebus yg 80% masak..umphhhh sedapnya...