Tuesday, April 12, 2011

Luscious Kisses

My first ever Victoria Secret collection...aku suka sangat bau EDT Luscious Kisses nih..spray jer terus bau cam oren2 skit..pastu ada cam bau lemak santan...tapi bau oren dia tu tak lah kuat sangat..terasa cam sweet aja bila dah lama skit..sampaikan nak tido pun aku spray jugak..hehe..ngada2 tul..satu hal lagi cam jakun sebab org lain dah lama kumpul Victoria Secret range kan..aku baru nak try..dah baru2 ni dapat harga runtuh dari sales blog my fren..aku pun rembat tanpa fikir panjang..EDT ni 30ml aja..senang sumbat masuk dlm handbag..
Banyak lagi kan VS product yang best2 nih..aku dengar antara yg femes ramai org guna is LOVE SPELL..korang pernah guna VS punya produk?...yg mana paling best?...tak kisah samada losyen,boy mist, EDT or shower gel...

13 comments:

POSH76 said...

wow bess suka wangi2...

my5xurra said...

VS is quite cheap kat cni.. tp ako x pnah survey.. tp klu ko mai cni, sure ko akan borong perfume.. hahaha... cm ako.. hehehe... u shud noe this, org arab suke wangi-wangian very much... so, what do u expect in shopping mall here? hehehe...

farah fauzi said...

x pernah guna la...nak kene try nih..

nurulzia said...

Babe..Vs mmg wangi..suker giler..I lupe nama but I pakai botol kaler orange, shocking pink and yg biru..yg orange tu romance ape ntah..lupe..

isma said...

xpenah guna tapi memang teringin nak try sebab slalu attract ngn VS nye gift set.kadang2 come with bag yang cun!

Anonymous said...

i oso use VS.serius best dear.
i gne pure seduction.if u nk bau kekal lame gne n hand and body cream,losyen,boy mist, EDT..b4 dis i ade gak gne sweet daydream sedap gak bau but discontinue item d..dear,u leh gak try love spell or pure seduction.dat 2 the most hot selling VS.

Naomiehasmi said...

akak paling suka Pure Seduction. Anyway, Lily should try semua..mmg tidak mengecewakan.

DaZzlingLilLy said...

POSH 76-wangi2 ni mmg best kan..

my5xurra-betul la diorang mmg suka wangi2 nih..pening kepala lalu depan kdai wangian diorang kan..

farah fauzi-ko try lah..harga pun range dlm 40-50 jer..

Nurulzia-bnyk jugak yg u pnh try babe..yg oren tu amber romance kot..nnt i cari yg pink dgn biru plak..

isma-betul tu..beg2 dia selalunya cute..

Ano-kiranya kalo guna satu set lagi tahan lama la bau dia kan..ok thanks for ur suggestion..

Naomiehasmi-kalo try semua pn ok jugak akak kan..harga VS tak mahal sgt..owh pure seduction ni cam ramai jer org yg suka..

pulut coco said...

hi babe,

i pun baru guna Luscious Kisses.serious best mcm nak makan jilat2 jer bau dia.i beli masa valiram sales kt Kl haritu.murah gilers.

i pakai body splash & body cream Luscious kisses.

Yummeh

DaZzlingLilLy said...

pulut coco-ha betul mmg rasa cam nak jilat kan..tambah u pki satu set lg yummy lah..

Joy said...

ada body mist love spell..wangi ;)

cikmune said...

**dgn slambe nak iklan :P**

kalau nak beli boleh la jenguk Cikmune Online Shop dlm fb... http://www.facebook.com/cikmuneshop =P

DaZzlingLilLy said...

Joy-nnt i try love spell plak

cikmune-ok boleh jer...