Tuesday, April 19, 2011

Stylo tapi ....

Kalau dah gi langkawi tu mesti ada ja membeli benda2 duty free kan..
selain cekelat yg murah..rokok pun murah..
Wandy ada beli satu katun rokok SKL nih..kaler pink lagi..comel and stylo gitew!
Kalau pompuan yg guna rokok nih mmg comel la aku tengok..sesuai sgt utk 'Pink Maniac lady'..bau pun harum semerbak..strawberry..aku suka..tapi bukan suka hisap tau..suka bau aja..


Rokok ni souvenir untuk sorang auntie wife kepada kawan FIL aku..muahaha..auntie tu org Thai..mmg style ler dia pakai top to toe semuanya pink..so sesuwai lah dia dgn pinky cigar ni kan..

Entry ni sebenarnya takder pekdah pun..cuma jakun first time tgk rokok pink..muahahaha..

-Yang baik jadikan teladan, yang buruk jadikan sempadan!-

11 comments:

Joy said...

pink gitu...siap ada extra notes lg kt bwh n3 ni ;)

POSH76 said...

I pun jakun nengok nyer kaler pink lagi kelasss

azzamoro said...

dah lame tak pergi langkawi. best tak shopping2 kt sane?

DaZzlingLilLy said...

Joy-hehe..tu nasik i tak letak larangan merokok membahayakan kesihatan lg akak..heheh..

POSH76-itu lah pasal..kelass kan?..

azzamoro-depends barang apa yg u nak azza..i tgk kalo gi lgkawi org selalunya borong pinggan magkuk ,periuk camtu..choc and perfume pun murah jugak..

Nurhayati said...

kaler pink hihi
kalau gi kilang diakan memang best.. bau strawberry, cherry :)

yatt said...

rokok ni memang best bau asap dia kalau dok dkt ada lagi satu color hitam tu pun sedap yg tu cherry.... bau cam shisa kan??

alimaz kembara terasing said...

hmmmm cokelat kaler pink tak dak ka

DaZzlingLilLy said...

Nurhayati-a'ah kan yati..kalo gi kilang lg semerbak lah bau strawberry tuh

yatt-yup betul yatt ada bau cam shisha..mcm2 diorang buat nak tarik minat org merokok ni kan..hehe

alimaz-setakat la ni tak pernah lg jumpa cokelat kaler pink..hehe..kalo jumpa nnt i letak kat blog..

heaven's for A & J said...

kat sini pun ada dear, i penah jumpa yang bau cherry..lelaki mesti tak suka sebab macam comel2 je..:))

if untuk ladies memang stylo bangat!

DaZzlingLilLy said...

Julia-a'ah i nak bg kt my fren yg 'ahkak2'tu pun dia taknak..

DaZzlingLilLy said...
This comment has been removed by the author.