Friday, April 15, 2011

Weekend ke mana?

Hari ni jumaat dah..
last day bekerja dalam minggu ni..
Yeayyyy..syioknya!
Korang ada plan nak gi memana?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
(Pix:googled)

Dapat agak tak kat mana tempat ni?
Alah dekat ja dengan tempat i..petang lepas kerja pun sempat lagi ke sana
Tengok lah camna..kalo jadi nnt i update lagi..

3 comments:

shida said...

mana ni?

farah fauzi said...

langkawi ke atau tasik apa ntah yang nak ke padang besar tuh..hehe..main taram jer aku nih

Syatilla said...

Pulau Aman?