Thursday, May 26, 2011

Akhirnya..Termakbul Jua..

Lain yg kepingin lain yang aku rembat..
Actually yang aku rembat ni dah lama aku tercari2 since Februari lagi..kat Malaysia ni mmg takder nampak bayang langsung..
Nak pesan direct dr UK pun dah off season+harga pun sendiri mau tau lah kan..
Tulis kat website 45pound..kalau pesan dgn seller maunya jadi dekat 400 jugak..
Sekali baru2 ni ternampak kat satu website sebijik cam baju yg aku nak..aku pun klik..brand Rare..harem tak pernah dengar pun..aku pun bukak balik web Topshop..rupanya Rare ni salah satu brand under Topshop..dengan girangnya hati aku terus klik2..hehehe..tunggu dia sampai jer nanti...boleh buat baju raya..legaa...2nd baju raya dah settle..tak payah pening nak cari kain or tempah..


Pic penuh bleh tengok kat entry ni : Kurung Moden Ala-Ala Topshop

Off season pun lantak lah..i tak kisah..janji i suka..

6 comments:

Joy said...

yela..cun wat raya...

DaZzlingLilLy said...

Joy-itu lah akak..tak yah pening dh pasal bj raya

Qimie and POSH sory terdelete komen u all..tp i reply jugak..entah bengong mende gi klik delete..sory yer..takder maksud nak delete pon..

Qimie-cantik tu on the eye of the beholder..tak kira lah kurus ker besar ker..kan?

POSH76-ada babe..tapi dah lama..skang ni takder dah dlm web topshop..

Nurhayati said...

betul tu.. janji cantik.
i tak pikir lagi baju raya..huhu

DaZzlingLilLy said...

Yati-takper yati stay area kl snang blh beli jer dkt2 raya nanti..dah la banyak choice kt sana..i ni kang last minit ada jer yg tak berkenan..

MissB said...

Sgt creative la u ni lily. Think out of box. I pun nak bercreative mcm u gak lah hihi :)

DaZzlingLilLy said...

MissB-hehe..kalo bab2 baju mmg kreatif i ni..tp kalo bab lain stay inside the box jugak..