Thursday, May 5, 2011

Alhamdulilllah
habis sudah episod menjaga exam..
Bagi aku baik amik exam dari jaga exam!..
Bosan weih duk menunggu 3 jam..
Habis boring sgt pun ronda2 dalam exam hall tu jer..
Semalam student yang aku ngajar dah amik exam utk subjek tu..
Lega aku rasa..
kalau diorang nak test/exam aku pun sama susah hati..
Rasa seram sejuk jugak..hehehe..
So skrang ni tinggal nak marking paper final tu aja..
harap2 semester ni result diorang better dari dulu..
Sebelum habis semester aku ada bagi student evaluation form utk diorang isi..
Dalam banyak2 komen yg ni paling 'BEST'

 Camno tu? Kalau habis awal kelas kang tak habis plak silibus tu..
macam2 diorang ni kan..
Kekadang sakit ati...tapi kekadang geli hati..
Macam2 pengalaman selama 3 tahun terlibat dengan dunia pendidikan nih..
Apa2 pun seronok deal dgn budak2 nih..

6 comments:

~ain said...

hayoo.. jaga exam memang sangatlah huh... rela kuliah 4 jam dari jaga exam 3 jam.. hehehe mengantuk!

DaZzlingLilLy said...

ain-btul tu..ngantuk giler time jaga exam ni kan..tambahan lg kalo paper petang

sonnet™ said...

puan lily,mesti sakit kepala pulak la nak tanda paper exam,hee!

DaZzlingLilLy said...

sonnet-boleh tahan jugak la sakit kepala tu..tapi kelas diploma tak ramai..so ok la skit

Just Call Me Bitt said...

akakakakakakaka best la cikgu dapat noted cenggitu...btw u mengajar dekat mana dear? my sil pon cakap jaga exam sangat bosan..huhuhu

DaZzlingLilLy said...

Bitt-i keje di universiti malaysia perlis...pernah dgr tak?