Monday, May 23, 2011

Kepingin Lagi!

 Sekali tengok rasa cantik plak skirt ni kan..
Trend ni ala2 50's kalo tak salah..zaman Marilyn Monroe..

(Pix-Googled)
Skirt dia paras lutut and kembang..ada dua jenis actually skirt paras bawah lutut ni..or called midi skirt..satu A-line/pencil skirt and satu lg cam dlm pic kat atas..

Actually skirt ni sama cam dlm first pic..tapi nampak casual bila dia gaya kan dgn beach hat and sleeveless..
kalo aku yg pakai skirt ni camna la agaknya kan??..haha..
Kepingin bangetttttt!

7 comments:

POSH76 said...

lawalaa ala2 retro gitu

husna mahirah said...

cantikk....suke yg first tu....

DaZzlingLilLy said...

POSH76-retro bole simpan lama2..hehe

Mahirah-yg first tu nmpk formal kan..kemas aja..

qellissa said...

cun sey! seswai lah ala2 retro gitu..

alimaz kembara terasing said...

hmmm pakai kat rumah boleh la kalau saya.... cantik sangat....

DaZzlingLilLy said...

qelissa-a'ah cun kan..skang retro tgh in..

Alimaz-kat umah pun kena cantik jgk..cik abg pun mst suka tgk..

Qimie said...

org kurus pakai apa pon chantek! hehehe.