Monday, May 30, 2011

Kongsi/Seth Tan

Semalam tgk KONGSI kat astrofirst la mana lagi kan?..aku rasa cam biasa2 aja ceta tu..ntah la tak menarik tertarik sangat pon..ada la jgk gelak skit2 tang part lawak tu..ulang tgk 2 kali jer rasa cam hambar..Tapi hero dia si Sam tu mmg hebat bakat lakonan dia..tapi korang mesti pilih Seth Tan lagi kan?..hehe..tetiba ja takder kena mengena..Kat wall FB and rata2 blog semua sebut Seth Tan ni..aku pun suka tengok ceta Nora Elena..sweet jer dioarang as a couple..tapi aku prefer Nora lagi dr Seth Tan..Dah la comei,gebu plak tu..cantik takder cacat cela orangnya..lakonan pun not bad..
So hari isnin sila jangan monday blues yer u ols..petang ni jom kita date beramai-ramai dengan Seth Tan..

Pix:googled

14 comments:

yatt said...

diorang semua ckp best..tp selalu termiss citer ni..

shida said...

mmg best... tak sabaq tunggu kul 7 ptg ni

DaZzlingLilLy said...

yatt-kalo terlepas leh tgk kat tonton.com..

shida-sama la dgn kami..nak tgk camna plak depa hari ni kan..hehe

nana said...

suka lagi seth tan!!! aritu si seth tan ada cium rantai yg dia simpan dlm jewellry box tu. sape punye??? sape yg rape elena sebnrnya??? hishhh can't wait!

DaZzlingLilLy said...

nana-terlepas part tu..taktau la sapa yg rape elena tuh..rasa cam seth tan kan?..tp taktau la..

qellissa said...

confirm, mesti seth Tan yg rape Nora..hihihi

DaZzlingLilLy said...

qelissa-yeker..patut dia beria nk kawin dgn nora elena kan..

Cotton Bags said...

wow it is so cute. I like it. Thanks

Just Call Me Bitt said...

kena tengok ni...

Babe said...

Baca novel dia, tapi best lagi drama!

DaZzlingLilLy said...

Cotton bags-ur welcome...

Bitt-petang nnt jgn lupa tgk k

nurulzia said...

Best kan cite nora eleena ni..;)

DaZzlingLilLy said...

nurulzia-yea mmg best nurul..sebab tu smua org layan citer ni

Overland Park Fitness said...

Nice to read that about kongsiseth tan :), I like your site, awesome build, good work.