Monday, May 16, 2011

Marvellous Monday

No monday blues yea today..i cuti..hehe..
Asalnya plan nak ke langkawi,tapi di atas masalah teknikal..kena cancelled last minit..
So hari ni stay kat umah..takdak apa2 plan lagi..pagi tadi bangun awal kul 7,then tido balik..bangun kul 9.30pg terus wandy ajak gi breakfast kat brasmana...
Balik makan jer terus siap2 Teeta nak bwk dia check up..pas beranak jer asik cirbir..ramping jadinya..kesian plak aku nengok..
Sampai skang dah petang ni..takdak mood lagi nak start marking..huhu..ada kot dlm 20 keping lagi..malasssss..
Layan 5 beradik ni lagi best..depa dah ada nama..introducing:
TGer,Ginger,Angel,Blackie and Rainbow..

3 comments:

Joy said...

comel2nye nm anaka Teeta

farah fauzi said...

ganas tul nama anak2 ko..hihi..letak la nama cam spice girl tuh...hihi

DaZzlingLilLy said...

Joy-hehe..thanks akak..nenek dia ni mmg xcited lebih

Farah-tu ada sekor dah ginger spice...hehe..kalo jantan camna? Spice girls kan pompuan smuanya