Friday, May 6, 2011

Nak Jugakkkk Try...

Ini lah hasilnya kalo ada kawan2 keje kedai jamu..
Asal singgah jer mesti 'ter'beli..
Bukannya apa..kalo kawan kita yg keje situ boleh la nak tengok satu persatu apa yg ada kat kedai tu kan..kalo org tak kenal confirm malu punya lah nak tengok2...kang tak beli lagi segan..
Saja nak try Kopi Mak Dara...RM19 untuk 20 paket..
Rasa?..cam pahit skit..aku tambah susu skit nak bg kena taste aku..

Antara khasiat yg tertulis kat kotak : menambah tenaga + akar perapat
Aku dah minum malam semalam dgn pagi ni..tapi tak pasti la plak apa kesannya ke aku..hehe..aku ni kalo cukup tido mmg cergas jer sepanjang hari..
Teringin gak nak try jamu mak dara ni..tapi skang tengah ambik supplement lain..kang banyak sangat makan supplement 'kojol' plak..
Kena try satu per satu kot..

14 comments:

POSH76 said...

suka Jamunya...bess

Joy said...

suka jamu nye jugak..kopi lom cuba..manis tak?

DaZzlingLilLy said...

POSH76-itu la ramai cakap jamu mak dara best..kena try jugak

DaZzlingLilLy said...

Joy-akak kopi dia tak manis..kena tambah gula or susu skit

atie said...

i ni kalo jamu2 ni lemah skit..tp kalo kopi ok gak la..blh try ni..ramai yg cakap produk mak dara ni quite good...nnt nk try..

Just Call Me Bitt said...

akekekeke..u beli kat kedai ke? online?

DaZzlingLilLy said...

atie-iyer la kan setengah org tak tahan bau jamu tu,kalo kopi mmg kebanyakan org suka..u try la tgk..

Bitt-i beli kat kedai jer..

Syatilla said...

lepas ni lily nampak "aaaauuuwwwmmmm" =P

DaZzlingLilLy said...

Syatilla-alah minum kopi aja pun..hehe

Live LiFe..LoVe LiFe.. said...

kedai tu kat mana Lily?...nak cari utk perut nie...heee...

DaZzlingLilLy said...

Zan-kat kuala perlis ja..kalo mau mai nak tlg belikan

Live LiFe..LoVe LiFe.. said...

blh jg..berapa ringgit?

DaZzlingLilLy said...

Zan-RM19 aja

Live LiFe..LoVe LiFe.. said...

ok..lily belikan ye..kalo dh beli..roger lh..zan pi bg duit..tq lily..