Thursday, May 19, 2011

Sapa minat Ralph Laurent Shirt?

updated: salah info u ols....cuma ada kaler putih jer...aku dah betulkan kat sales blog..kiranya dua2 kaler putih cuma size lain2..

Ingat tak aku penah buat entry pasal Ralph Laurent shirt yg my friend belikan kat Bicester Village?
kalo tak ingat/tak pernah baca pun takper...korang bleh tgk my sales blog..my fren ada beli 2 helai lagi extra..tapi untuk size M..satu kaler putih and satu lagi stripe biru cam aku punya...
Aku pakai size 4 US..so kalo sesapa yg penah jumpa aku tau la agak size yg sesuai dgn korang..
Kalau minat klik sini..

3 comments:

Qimie said...

knp xdok size besar?? kuikuikuikui.

qellissa said...

agak2 klu i ni seswaii x pakai size M i ni petite je..cun plak tgk baju yg putih tu...

DaZzlingLilLy said...

Qimie-kalu u nak size besar u bleh customize order dgn dia terus..

qelissa-i nak bg pendapat pun tak pasti..i pun agak petite jgk..tinggi dlm 1.6m and weight 51kg...tp rasa M cam besar jer dgn u