Tuesday, May 31, 2011

Seth Tan sangat dahsyat!

Dahsyat tul kuasa tarikan Seth tan ni yer..tetiba terus naik ranking no 4 dalam top 10 Popular Post aku..tak pernah entry baru naik terus dlm top 5 Popular Post aku tu rasanya..hehe..dahsyat betul Aron aziz yang macho tu..eh ker orang suka watak Seth Tan?...ataupun gabungan ke'machoan' Aron dengan ke'romantikan' Seth Tan?...

9 comments:

brid3ofkayangan said...

k.laili...suka seth tan yang di lakonkan aron aziz,hehe ...bila baca novel dia terbayang aron aziz...haha...smlm terlepas x tgk...sedey btui...

Babe said...

Lily, I tought I am the only one who gila Seth Tan ni!!! Dulu tak layan sgt cite melayu tapi sebab Seth Tan sgp balik keje awal!!!!

not a big fan of Aaron Aziz tapi i rasa sebab Seth Tan kot!! siap beragan ada lagi ke laki mcm tu kat Malaysia ni

hahahahah

DaZzlingLilLy said...

zai-kemarin punya pun kak laili tak tgk sgt...siap terbayang aron lagi ti bila baca novel..hehe..

Babe-hehe..bukan u jer yg minat seth tan babe..ramai benor peminat dia..itu lah i pn terpikir ada lg ke laki camtu skang nih..alahai...Seth tan punya penangan...

shida said...

romantic gila...... sukanya.... hehehhee

DaZzlingLilLy said...

shida-tu la nampak sweet ja kan..

Joy said...

tak tgk... ;)

DaZzlingLilLy said...

Joy-takper akak leh tgk kat tonton.com...

nurulzia said...

Oh abang Aaron ku! Muahahahaha

DaZzlingLilLy said...

nurulzia-wowweee...minat abg aron yer