Thursday, May 26, 2011

Sudah Jatuh Chenta!

Dulu2 aku tak pandai and tak suka liquid eye liner.tp skang tidak lagiiii...suka sgt liquid eye liner sebab dia maintain ja tak sememeh brapa jam pakai pon..pic ni aku snap kat umah pas balik keja..skang ni dah pandai guna liquid eye liner hasil drp praktis time weekend pakai kt umah jer..mula2 dlu mmg ber'zigzag' jugak lah kalo pakai..tp skang dah ok skit..yippie..pasni nak cari liquid eye liner yg best2..skang aku guna Silky Girl jer..

12 comments:

azra said...

wah....halus je ye... hehehe..
azra suka buat tebal2 sbb mata x da kelopak mata cantik.. sepet je..
azra skrg guna liquid eyeliner The FaceShop... sgt best kot utk azra... nak cuci pun senang.. try la...

Anonymous said...

Blogwalking..I do love liquid eyeliners as well!It really gives you a sexy come hither look!Have you tried mixing it up with eyeshadow colours in deep hues such as dark blue and brown?The result is superb!

Oh,btw,the best liquid eyeliner out there is by Lancome.Trust me.You will love it!

my5xurra said...

me love MAC fluidline gel liner very much. plus, pencil liner benefit mcm yg ako letak dlm entry before. hehehe.

DaZzlingLilLy said...

Azra-tingin gak nak wat tebal2 tapi yg nipis ni pun tak pro lagi...hehe

Anon-tak penah lagi try mix dgn dark eyeshadow..mst cantik kan bila dah jadi smoky eye..Lancome best eh...nanti i gi tinjau2..

my5xurra-MAC mmg best produk dia..aku punya benefit taklekat entah la knapa..heran

farah fauzi said...

nak try jugak la...sebab takut comot jer klu pakai sebab tak biasa...hehe

azra said...

kak lily; azra buat tebal slh 1 sbbnya mata azra x da kelopak yg cantik.. yg 2nd sbb agak ssh nak buat tipis2.. buat tebal lg snang heheh.. selain The Faceshop liquid eyeliner, Azra guna juga Bobbi Brown gel eyeliner..rasanya yg bobbi harga dlm 75 kot..yg mahal berusnya..90 hengget..

Nurhayati said...

wah.. kagum i pada org bermakeup.. suka2x

POSH76 said...

betul liquid eyeliner lagi lawa

qellissa said...

Tak reti nak guna liquid eyeliner, coz nt jd sememeh..da terai byk kali pon still tak pandai2...pakai yg Kohl ok lah..pandai ejass...hahaha

DaZzlingLilLy said...

farah-mmg kalo tak biasa comot..sebab tu aku selalu pki time duk umah..buat latihan cikgu cakap lama2 pandai la..hehe

azra-mak ai mahainya berus saja smp 90 hinggit...hehe..

Nurhayati-jom la try2 mekap..u skang duk kt umah lg snang nak mekap..kalo tak menjadi pn takder org nampak..


POSH76-a'ah kan mmg nampak kemas kalo pki liqiud punya

qelissa-nak tak nak mmg kna try selalu..susah gak nak amster pki jnis liquid nih..kohl mmg snang..dlm keta pn blh apply kan..

nurulzia said...

I pun suka pakai liquid..kemas je..if pakai celak pencil, nnti sure smudge! No matter what brands pun..hehehehe

DaZzlingLilLy said...

nurulzia-btul tu dear,selain jnis liquid mudah smudge..