Tuesday, June 28, 2011

July Spirit

Aku ni kan kalo satu masa tu gila membeli satu jenis barang, asyik jenis tu jer aku beli..mcm skang aku gila baju..pantang nampak lawa mula lah aku gatai tangan nak klik sana sini..
Alih2 stock dalam almari tu dah penuh tapi pakainya dak jugak..
Bukan tak mau pakai, tapi tak sempat lg nak pakai..

Pic: credit to Dorothy Perkin

3 beradik ni antara yg latest..sebenarnya dah lama mintak tlg kawan anak sedara aku belikan..dia balik cuti dr UK..Dorothy perkin je pun..bukannya baju mahal2 sgt u ols...tgk lah warna pun nak sama jer yg aku beli pun..kirim dgn org ok lah jugak..jimat 100++ dr butik kan..
Isk rasa cam tak sabaq ja nak pakai baju baru..muahaha..tapi agaknya semua baju2 nih kang jadi baju raya aku..over la plak kan kalo raya pn nak beli baju lagi..nak kena cari keperluan lain banyak lagi..
Ada lagi sehelai otw nak beli jugak..ahahah..aku dah janji dgn diri sendiri yg 'itew' last baju aku beli sampai end of July...leh caya ka ni?...apa2 pun kena set limit kan..baru lah pengguna bijak..

8 comments:

my everything said...

CANTIK!!! bestnye dapat pakai kaler2 terang mcam tu huhu ai adalah takuttttt nak pakai hahah takut mcam pokok yang sedang rendang hahah

Joy said...

yeke..leh caya ke? heheheh. ahkak pun mcm lilly..if time mood nk beli bj..sampai 3-4 helai dibeli..

DaZzlingLilLy said...

my everything-i ni mmg suka kalerful..u try la dulu pki br tau ok ke tak..u gebu sesuai je kaler apa pn dear

Joy-hehe..seronok rasa leh beli baju nih..happy je..tp poket tak brp nk hepi sgt

Nurhayati said...

wowee baju baru.
bestnyaaaaaaaa

yatt said...

cantikk...

DaZzlingLilLy said...

Yati-pasai best la yg i asyik membeli jer..hehe

yatt-thanks dear

phatgurl said...

mustard yellow & bright colours sangatlah musim. i pun haritu gi dorothy perkins semata-mata nak beli tshirt kuning diorang. hidup kuning! :-D

DaZzlingLilLy said...

phatgurl-a'ah kan mustard yellow sgt in skang nih..