Tuesday, June 21, 2011

Maybelline Hyper Sharp Liner

Antara produk baru dari maybelline..

 (Pic: murai)

Semenjak pandai cikit guna liquid eye liner ni mmg tak pandang dah kohl liner..hehe..


Aku mmg puas hati guna eye liner Hyper Sharp nih...hujung applicator tu sangat halus..line yg kita lukis kat mata pun tak nampak sememeh kalau tak pandai coz sangat halus..so kalo nak line tebal boleh double dgn mudah..lagi satu liner ni dalam bentuk pen,bukan macam yg berbotol and ada berus asing..susah nak apply kalo dalam keta/tempat yang tak stabil..yg ini ibarat korang lukis kat mata pakai marker pen jer..senang sangat..harga pun not bad : RM23.90..
So apa tunggu lagi...gi lah jenguk2 Watsons or Gurdian berhampiran...

10 comments:

shida said...

lily jadi duta watson eh? hehehhe

DaZzlingLilLy said...

duta bedak sejuk buatan sendiri ja pah..hahaha..

Syatilla said...

dah try lukis kerawang2 ke kat hujung mata lily?hehehe

DaZzlingLilLy said...

tilla-ahaha...nnt i lukis kerawang lace tgk jadi camna..tapi kena tunggu weekend la..

ayin masliza said...

suka tengok org pakai, macam nak try, tp tak confident plak hehehe

DaZzlingLilLy said...

ayin masliza-i mula2 dulu pn tak reti pakai akak..tapi selalu try time duk umah..so bila slalu pakai lama2 pandai la..

Hana Faza-same person said...

salam Lily:) salam kenal juga.. eh macam menarik plak tgok end dia yg sharp tu..menarik nak cuba ni :P

DaZzlingLilLy said...

Hana faza-thanks visit balik..hehe..try la mmg worth it sangat liner ni

Just Call Me Bitt said...

yunk lupa nk belek...waterproof ka?

DaZzlingLilLy said...

Bitt-yup ini waterproof