Friday, June 24, 2011

Menghitung hari...

Nak mula cukup liat..tapi bila dah mula rasa cam tak nak stop plak..alhamdulillah setakat ni dah 3 hari aku ganti puasa..ada a few days lagi..next week plak sambung..weekend ni susah skit nak puasa..macam2 yg nak kena buat..pakai bnyk tenaga..hehe..tapi kalo time ramadhan ok plak kan..iya lah yg wajib tetap wajib tak kira hari or kerja berat tera mana skalipun..


Sotong masak kicap and ........


sambal udang ni aku beli utk berbuka...rasa cam tingin plak pas tgk dlm blog faza..hehe..makannya ciput ja..kalo blh tingin nak masak sendiri utk berbuka tp penat lah pas balik keja nak masak ketuk periuk belanga..ketuk button rice cooker ja yg mampu aku buat..haha..
Lepas 3 ari dh ganti ni rasa cam 'selesa' ja perut yg montel nih..selama ni dia bekerja kuat kan..kasi dia rehat sekali ekala..
Ops tak lama lg dah nak puasa and raya kan..ai dgn wandy tgh survey2 nak gi bercuti mana raya nanti..eeeee..syioknya..tak sabar plak rasa nak bercuti..

3 comments:

Hana Faza-same person said...

hehehe.. lily, kira tergoda tgok gmbar faza tu ke? hehehe.. tp betul tau, bila dah start, rasa tak nak berhenti, kan? selamat berposa ,lily!

Syatilla said...

i goreng telur je berbuka td.tu pon rase sedap sgt dh =)

DaZzlingLilLy said...

Hana Faza-a'ah tergoda tgk pic u..thanks faza..

Syatilla-goreng telur makan dgn nasik hangat2 sedapnya...