Sunday, June 5, 2011

Optional Animal Print

Leopard print,zebra print ang giraffe print dah selalu sangat kita pakai or nampak org pakai kan...tiap tahun trend2 ni mst naik balik..tak rugi lah kalo ada top/dress animal print nih..tapi sesetangah org tak suka and setengah lagi tak berani nak pakai..for those yg dlm kategori aku sebut tadi blh opt to other animal print macam dlm pic kat bawah ni..takder la nampak ganas and agresif kan..butterfly print, swallow print,bird print and dragonfly print..semuanya sweet jer..
All pic are from ASOS website...ada a few yg aku dah grab dari pic2 kat bawah ni..kalo u all nak pun boleh beli skrang sebab SHIPPING is FREE!!!...harga convert ikut current rate lah kan...aku beli pakai Maybank punya debit kad aja u ols..makcik ni takdak kredit kad..muahaha

 Paprika Chiffon Blouse-24Pound

Paprika Maxi Skirt-35Pound

 Oasis Swallow Print Tunic-60Pound


Warehouse Silk Blouse-55Pound

 River Island Chiffon Tunic-20.50Pound

Ted Baker Dragonfly Print Dress-119Pound

ASOS Horse Print Tunic-35Pound

Kaler dia semuanya soft and sweet je kan?...boleh ja nak pakai dgn jeans or any plain bottom..
Aku tgk skang ni kain cotton pun banyak yg dah kuar buttefly print..cantik sangat...tapi design yg aku suka semuanya dah sold out..GEREMMMMM..

5 comments:

isma said...

suka yang printed skirt tu.sweeeett sangat!

DaZzlingLilLy said...

isma-i pun suka skirt tuh..cantik sgt..

yatt said...

skirt tu cantekk sangat.. huhu

Babe said...

gorgoeus!!!

tgh usha... nak tangkap baik punya :P nanti dah sampai update blog :D

DaZzlingLilLy said...

yatt-i pon suka sgt skirt tu...

Babe-ok nnt i update..tp kat blog lg satu..nnt i add u yer