Saturday, June 18, 2011

Red Velvet

Red Velvet mmg dah femes kan..aku rasa skali ja,so sorry not my taste..maybe yg aku makan tu tak sedap ataupun aku bukan penggemar kek tak pasti..
Tapi kali ni bukan nak ceta pasal tke cake itselt or the recipe or which place yg ada red velvet paling sedap dlm dunia..Tapiii..tengok kat pic bawah ni kat soalan last skali:


hafiz jawab.....BUNGA KOT...

Aeril Zafril jawab...TALI PINGGANG....

Heheh..part tali pinggang tu yg aku rasa lawak..terus tergelak masa duk baca magazine COSMOPOLITAN edisi June 2011 nih..
Time tu kebetulan wandy plak baru blk umah..dia masuk jer terus aku tanya dia apa kebenda red velvet tuh...dia jawab:
TAK PERNAH DENGAR PUN...APA DIA?..
Hehehee..padahal dia yg belasah kek tuh sampai habis masa kami makan dulu..

Ce korang try tanya husband korang..bagi yg selalu makan and dah tau jgn la tanya..
Laki mmg camtu la kan..diaorang tak particular sgt cam kita...

13 comments:

farah fauzi said...

kelakar la..klu tanya anak sedara aku chupi mesti dia lagi tahu kot...heheh

linahilmin said...

ada hafiz.. Nak belilah cosmo nanti! :)
nanti i tanya my hubby i red velvet, Then bgtau blk kat sini.. :)

Joy said...

hahahha..balik jap lg nk tanya jugak la my hubby..apa tu red velvet. nnt share jugak ;)

Babe said...

HAHAHAHAHAH

so cute la...

semalam Big tanya I kat kedai makan

"pakapau tu apa?"

tu lag haru!

littlehumblelynn said...

sgt kelakar!!

first time dgr nama kek RED VELVET..dok terbayang karpet...hehhee

DaZzlingLilLy said...

farah-wah terrorny anak sedara ko tu..

Sis lina-best gak cosmo edisi jun nih..nnt share k apa jawapan hubby akak

Joy-hikhik..akak share tau nanti..

Babe-tu dia lg pandai tanya pakapau,mana dia dgr tu..i pn tau dr bibi..

Littlehumblelynn-hehe..jgn kata u,i pun kalo mmg tak tau apa kebenda red velvet tu mst ing baju ke apa..

husna mahirah said...

kak laily semalam tahawi baru tanya mahirah...red velvet tu apa?terus mahirah cakap red velvet pun taktau...dia cakap taktau...apa dia...kek la....nanti kalau kawan-kawan awak cakap pasal red velvet, jangan pi kata handphone jenis baru plak...i ingatkan sebab laki i ni langsung tak penah bukak blog-blog ni and membaca pun kurang....rupanya ramai lagi geng dia hahahaha

DaZzlingLilLy said...

mahirah-hehe..laki kita ok la org biasa ja..ni artis pn taktau camna..kalo abg wandy cheese cake dia tau la sbb tu ja feveret dia..

Syatilla said...

HAHAHA..ada bace gak majalah ni.mmg kelakau.seb baik Mr. Z tahu.tu pon sbb akak ipar die pembuat kek.kalo tak...hmmm..haram!!sama gak per

DaZzlingLilLy said...

Syatilla-hehe..ok la tu Mr Z u tau jugak..tapi laki ni mmg gitu kan..dia tak kisah apa nama janji boleh makan dah..

Just Call Me Bitt said...

akekkekekekkekekee...nasib baik tak jawap lingerie...eh jup tanya hubby jgn dia sebut tu sudah..akekkekeke

Ita Shadila said...

konfem my husband tau.. sbb dia berkawan dgn makcik2 n kakak2 kat ofis dia.. few times jugak la dia tapau red velvet cupcake on his way back from ofis.. skali tu dr delicious, skali tu dr just heavenly

macaroon pun dia tau rasanya... henbeg gucci, prada, miu miu seme dia tau... Rosmah (bini TPM) pakai hermes pun dia tegur

DaZzlingLilLy said...

Bitt-iya lah kan bunyi cam sesuai jer utk lingerie..

Ita-wahhh salute lah ur husband..sgt up to date yer dia..husband i jgn kata kek,kalo miumiu pun dia taktau apa kebenda..stakat gucci,lv dia tau lah..kalo hermes lagi la jauh kelangit..hehe