Tuesday, June 7, 2011

Seth Tan pujaan ramai

Semalam saja jer aku nak try bangkitkan isu Seth Tan ni..ya lah kan hero sorang ni tgh HOT from d oven gitu..
Syok nengok kengkawan aku bg pendapat..dulu masa Nur Kasih ramai tergilakan hero pojaan malaya yg itam manis tu,Remy Ishak...so aku try test letak nama Remy ganti Aron...
Hasil survey ada lah seperti di bawah:



Kesimpulannya...ramai yg suka Seth Tan tu sebab lakonan Aron yg macho+romantik tuh..agaknya golongan yg sebaya dgn i ni mmg suka drama romantik kot..

5 comments:

Joy said...

btul tu..I suka cite romantik. so I pun kira cam rakan sebaya kan? hehehe biar la dah 3 series pun kan ;)

MK said...

I never like RI (sebab dah tau true color dia)

AA in real life pun memang romantik. The way dia layan isteri anak dia :) Jarangla dengar gossip AA kan?

MissB said...

Wahhh semua org dok cerita ttg cerita ni. Best ka? Teringin nak tengok..tapi takdak masa lagi huhu

isma said...

vote for seth tan!yeay..in fact my mum pun suka seth tan.hehe

DaZzlingLilLy said...

Joy-akak kita ni cam sebaya jer..agaknya smua peringkat umur suka ceta romantik

MK-yup betul jarang dgr gosip AA ni..remy plak i kureng skit sebab dia sawo matang,not my taste...ehehe..

MissB-nnt u free try tgk kt intenet...ramai sgt yg suka..

Isma-wah ur mum pun suka aron yer..mst best kalo blh nonton sesama..