Wednesday, June 15, 2011

Soap and Glory products..


Last two years first time aku try produk dari soap and glory nih..
Hati mula tertarik kat produk ni sebab utama kaler PINK..packaging nampak girlie sangat..cute..ala2 marilyn monroe punya era gitu..hehe..kat Malaysia masa tu tadak lagi sebab mmg aku tak pernah nampak..aku beli kat Boots,Hatyai..first produk yg aku try Scrub Your Nose In It...a 2 in 1 scrub..mula2 pakai cam mask pastu scrub jer..dia ada heating effect bila pakai..best sangat harga THB270..
So last trip ke Hatyai wajib aku pi lagi ke Boots...kali ni borong benda lain plak..

Glam-A-Lot Body Spray-THB 370
i Foam Body Wash- THB 270
Wonder One Pit Deodorant Stick- THB 270

Untuk body spary tu ada 3 jenis..aku amik yg ni sebab bau vanilla..bila spray jer rasa cam kek..hehe..besar botol ni 250ml..
Body wash plak ada grape seed dgn lemon oil..bau ala2 oren..yg ni sesuai utk kulit kering coz dia ada moisturizing effect..baru try sekali..
Sapa nak ketiak dia bau peach?..hehe..mmg so peachy..bau jer lah..tak try lagi ok ke tak..

Skang ni Soap & Glory dah ada kat Sephora KL kan..so u all boleh la try..hair product pun ada,packaging merah..masa nampak kt Boots aritu ada hair gel jer,malas lah nak beli..kalo ada syampoo nak gak try..kat Boots hatyai tak banyak produk sgt..
Harga kat Malaysia tak pasti la mahal ke idak..my fren cakap kat Dubai mahal..kat Thailand i rasa sederhana ja..ala2 price Body Shop kat sini kan...

5 comments:

reena said...

Geram tgk packaging Soap & Glory ni. Tapi blom prnh try lagi.

Madam Sooyaree said...

Ooo.. me likey! Bau2 makanan ni buat rasa nak makan orang aje, hihih

DaZzlingLilLy said...

reena-nnt gi sephora blh la try...

madam Soorayee-hehe..tetiba lalu sebelah org bau makanan kan..

~ain said...

lepas ni duk cium ketiak sokmo laaa.. maklumlah, bau peach.. hehehhe

DaZzlingLilLy said...

~ain-hehe..cium ketiak wangi takper..