Friday, June 3, 2011

Syampoo Kegemaran

Dalam previous entry aku dah pernah update pasal syampoo yg aku guna..Pantene Hair Fall Solution mmg feveret...brand lain tu kurang berkesan utk rambut gugur tambahan lagi plak rambut aku panjang..silap guna syampoo mmg ngeri la kalo pas sikat rambut ja tak mo tgk lantai..huhu..

Pix:googled

Tapi sejak guna Pantene tu kurang dah rambut yg gugur..susah nak jaga rambut panjang..tapi nak berambut pendek mmg insaf lah haku..TAK NAK..tak sesuai dgn jiwa aku..lagipun limited kalo nak bergaya..haha..
So alang2 menyeluk pekasam biar sampai lengan..tapi aku tak sampai pangkal lengan lagi..hehe..
Maksudnya: alang-alang guna Pantene baik aku join contest anjuran Pantene yg nak cari new ambassador tu..hadiah pun menarik u ols..iPad,iPhone and camera SONY NEX untuk weekly winner..dapat jadi weekly winner pun jadi lah..nak jadi ambassador Pantene tu mmg jauh melangit haku tak layak..sedar diri yer u ols..

So aku nak mintak u ols tlg vote utk aku...klik Pantene Malaysia..pastu LIKE...pastu search nama aku:
LILLY SAAD...then VOTE..
jangan tak vote plak..hehe..also entitled to be a lucky voter
Menang/kalah perkara no pat belas..janji aku try..takpun jom join skali mana tau ada rezeki u ols jugak..

2 comments:

Joy said...

all the best!! dah vote dah ;)
x sabar nk tggu rambut pjg mcm urs ;)

DaZzlingLilLy said...

Joy-thanks akak..nk tunggu rambut panjang ni mmg lambat..i pun 3 tahun lebih br panjang camni..