Thursday, June 16, 2011

Terminating ABO

Sebulan ada 8 movie dalam ABO nih
Kekadang best kekadang hampeh
Harga boleh tahan jugeks..tu pun aku belasah subscribe..
Al maklumla once in a blue moon nak pi tgk wayang kan..
So aku pun ambik la pakej2 yg boleh dimanfaat..
Sekali ASTRO dah nak naikkan harga pulakkk!
TAK SUKA okes!
GrrrrrrRRRRRRRRR...
Semuanya asyik naik..letrik pun naik..parah la camni..
So i decided to terminate the ABO..
Lantak lah..lg pun skang nih ada ASTRO FIRST kan..kalo nak, boleh subscribe mana2 movie yg kita suka..movie tak suka tak yah beli...
Tunggu la tgk keputusan hasil perbincangan ahli2 parlimen dengan geng ASTRO camna..

Sebagai pengguna kita kena bijak memilih..tak gitu?
Kena bijak sebab nak bayar tu duit kita bukan duit org lain..

Sales blog updated!

5 comments:

~ain said...

hari tu orang astro call offer promotion untuk pakej apa kebenda tah. dia cakap 80 hengget je sebulan. Sekali, sampai bil jadi 120 hengget kena bayar.. Tax apa seme belum lagi tu.. Saboooo!

Just Call Me Bitt said...

betul3x saya pon pilih mana yg tak tengok terminate jek...hehe

DaZzlingLilLy said...

~ain-itu lah diorang tak ckp plak tax semua2 tu..kos tersembunyi ni bahaya

Bitt-terpaksa buat camtu sebab mahal sgt..baik beli makanan duit lebih tuh

atie said...

prasan tak? sejak2 ade astro beyond ni..quality gambar astro yg lama mcm dah tak best...blur semacam..

DaZzlingLilLy said...

atie-owh yaka..tak perasan pun sebab i pun tak pnh tgk gambar beyond camna tu yg tak tau nak compare..