Thursday, June 23, 2011

Who Says?

Org pompuan ni paling pantang kalo org tegur:

Pertama sekali dan yg paling sensitif semestinya pasal berat badan..kdg2 tu dah kurus pun..tapi bila org cakap "eh nampak cam berisi skit skang ni"..terus jadi panik..mula lah makan pun kena catu..baju pun pilih warna yg gelap2 jer.,padahal kebetulan hari yg org tegur tu dia pakai baju besar skit..

Yang kedua penampilan diri...kdg2 ada time mood malas nak mekap, malas nak siap cantik2 macam selalu..or keluar gi kedai pakai baju tido jer..ada jer yg nak menegur nampak pucat lah, tak cantik lah, macam maid indon lah...haish macam2 jer yg nak menguji kesabaran kan..

Tapi yg penting kita kena jaga kesihatan dan yg kedua penampilan diri tak kira lah di dlm rumah atau pun luar rumah..kalo tak dgr org cakap2 tentang kita, mood pun baik jer kan..mula lah konfiden diri pun melangit..

Hehe..sebenarnya saja nak membebel..tak dak modal dah nak update pasal apa hari ni..kebetulan tadi masa otw dtg kerja dgr kat radio lagu Who Says by Selena Gomez..

I'm no beauty queen.
I'm just beautiful me.

Na na na na na na na na na na na na na
Na na na na na na na na na na na na na

You've got every right
To a beatiful life.
Come on!

Who says?
Who says you're not perfect?
Who says you're not worth it?
Who says you're the only one that's hurting?
Trust me,
That's the price of beauty.
Who says you're not pretty?
Who says you're not beautiful?
Who says?

8 comments:

Joy said...

I suka lagu ni...sejak kurus ni...hehehe..nk gak bgtau kan..dlm rumah or luar rmh suka pakai dress mcm nora elena! heheheh

DaZzlingLilLy said...

Joy-i too adore nora elena's dress..sgt cantik..1 of the penaja is lee ann maxima ...

Hana Faza-same person said...

hehehe..itulah kita org pompuan ,kan? memang naluri sukakan pada kecantikan :)

Just Call Me Bitt said...

hehehe cenggitu la saya jugak..akekekeke adehhh

Live LiFe..LoVe LiFe.. said...

yup...setuju...agar menggelupur juga lh bila dgr teguran ttg penampilan diri..huuu

Wan said...

bab2 berisi tu mmg sokong 100%!! tp kadangtu bila smpai tahap pasrah dgn lelemak tepu badan, tetiba lobang telinga jd pekak, boleh? hehehe

Babe said...

hahaha ada entry diet dekat blog i waiting to be published :P...

DaZzlingLilLy said...

Hana faza-betul tu hana..pompuan tak leh lari dr kecantikan..

Bitt-i pun sama..kdg2 tension sendiri bila dgr org cakap mcm2..hehe

Zan-haish macam2 la kita ni kan..hangat ja telinga dgr org dok kata ke kita

Wan-hehe..kdg2 terpaksa sedapkan hati yg apa org kata tu sebab jeles..ai pn selalu gitu akak..

Babe-bagus babe..i pn nak baca gak..tp i ni selalu baca jer,pastu tak buat pun..