Saturday, July 23, 2011

Cuaca elok jer..

Happy Weekend frenzy..
Syiok sgt hari ni cuaca kat sini panas terik..duk dlm bilik bukak ekon layan hindustan..sabtu kan hari hindustan sedunia kt tv..
Tadi aku bgn dah kul 11..gila lewat..mlm tu punya lah berazam nak bangun awal..skali dah tengah hari bangun..bukannya apa semalam tak leh tido tak0t..hehe..itu lah nak dgr sgt ceta hantu..last2 takut..sapa tak takut kalo dgr gosip p0c0ng berkeliaran di rumah flat berdekatan dgn taman aku nih..korang takut tak?..
Harap2 esok lusa aku lupa gosip si pocong ni..huhu..Baek aku start verangan pakai kasut comels nih..jatuh chenta dgn biru metallic tu..kena sgt tema baju raya ai kan?..

6 comments:

Nurhayati said...

hampeh betul baca entry ni.
tetiba kuar citer seram plak.
i pun penakut jua huhhhu

cantik kasut tu, reveal la full pic ;-)
ape pun sila la beli tuk kasut raya kan kan

DaZzlingLilLy said...

yati-hehe...takut kan?...full pic tak jumpa pulak..isk tak mampu lah nak beli..mahai sgt..

nurulzia said...

me pun sukaaa..rambang mata..hehhehee

DaZzlingLilLy said...

nurulzia-hehe..susah btul kita ni selalu rambang mata kan...

Bitt (double IS) said...

perghh kalau saya konpem malas tengok cite hantu melayu...hahahhaa memang berperasaan begitue...tapi kalo tengok hantu org putih ok lagi bangun pagi2 tulis blog..akekekkee
yup kasut tu cantikk dan sesuai uuu

DaZzlingLilLy said...

Bitt-ini bukan citer hantu kt tv tapi real story...haha