Thursday, July 14, 2011

Kobis

Dah lama aku eyeing benda alah ni...dari buah-buahan 'watermelon' sampai la jadi sayuran 'bright cabbage'..
Tapi kobis yang satu ni mmg teragak2 jugak kalo nak beli sebab tak der yang jual timbang kilo..
Semuanya fix aja..


Cantik sangat...being me yg sejak azali lagi mmg suka kaler2 terang nih..memang mudah jatuh chenta dengan alexa yg satu ini..

Nak2 plak color blocking trend yg tengah in skrang nih..sesuai jer nak padankan dengan baju kuning,purple or merah...tapi my choice cam kaler kt bawah ni:

Pic: ASOS

ermmm...kasut plak i prefer pki hitam/biru sebab baju dah meriah kan...tapi kalo berani boleh jer pakai kasut oren/purple..hehe..

Lately macam malas nak update..konon banyak benda yg aku tengah pikirkan skang ni..terutamanya 2011 holiday planning..hehehe (im so excited).nanti2 lah i cerita kan...tapi kunjungan ke blog2 u ols tetap rajin cam biasa jugak..



9 comments:

Joy said...

igt ..lily nk masak sup sayur kobis td ;)

DaZzlingLilLy said...

Joy-hehe..sayurnya tak beli lagi akak..camna nak wat sup nya?..

Syatilla said...

bila nak jalan2??bestnyaaaaaaa.....

DaZzlingLilLy said...

syatilla-lambat lagi..lepas raya nanti..hehe

isma said...

ohh u pun suka pakai warna2 striking eh?same here.huhu and beg itu memang sangat mengancam!

Hanis MY said...

lawanyaaa bag tuu... suka suka

salam kenal...

DaZzlingLilLy said...

isma-hehe..i mmg sgt suka kaler striking

Hanis-hai salam kenal..

zailamohamad said...

tadi baru je tengok Nona pasal colour blocking ni;)

DaZzlingLilLy said...

zailamohamad-owh i like the combination of red and blue dlm nona tadi..