Friday, July 22, 2011

Messy but still sweet+natural

Pix:googled

Sangat cantik pic ni..aku sukakan suasana swamp ni..tambah lagi dengan orang secantik angelina ni masuk sekali..bertambah cantik lah pic ni kan..dia sangat natural..tak perlu nak pakai glamorama..cukup dgn khaki pants and t-shirt biasa aja..effortless..simple
Yang paling aku suka gaya messy hair dia tuh..cantik sangat..tarik ke satu side and biar kembang skit..haish menawan kalbu betul..

Kalo kita nak gayakan messy hair ni mmg tak sesuawai agaknya..sekali angin tiup dah mengerbang kalah 'pontianak kampung batu' (pontianak kg batu kan cantik lakonan erra fazira..hehe)
messy hair ni kalo nak gayakan still kena gunakan styling foam biar dia terletak cantik..tempat yg sesuai mungkin shopping mall or majlis2 tertentu jer kan..atau tempat2 yg takder angin..

owh ya cerita tentang rambut nih..aku teringin sgt nak try tonik rambut.Tonik rambut berfungsi utk lebatkan rambut...ada dua suggestion yang aku dapat dari blogger lain:

1. MUSTIKA RATU Hair Tonic..Babe cakap bagus

2. HIMALAYA hair Revival cream...yg ni dari blog isma

Nanti dah try aku review kat sini..

6 comments:

Hanis MY said...

cunnyer dia dlm gambar tu... okies nanti review tau...

farah fauzi said...

bagus info tonik tuh lili..akupun tgh mencari jugak nih..dah main botakd ah rambut aku nih..

Joy said...

tgh mencari tonik rambut gak..sejak simpan rambut panjang ni...nnt review ;)

zailamohamad said...

handbag tu pon cantik;)

rambut zaila pun gugur yang amat sekarang ni..nanti sharinglah tonik yang ok ya;)

phatgurl said...

nanti jangan lupa share ye sebab dari dulu lagi dok cari tonik rambut yg elok. agaknya orang pomwan mmg byk yg gugur rambut kot eh?

DaZzlingLilLy said...

Hanis-org lawa wat camna pun lawa kan

Farah-mu kena cepat2 try tonik rambut nih..

Joy-rasanya rambut panjang mudah luruh kot..sama jgk dgn i

zailamohamad-beg tu mmg cun..tapi i alihkan fokus nanti meroyan..ahaha..

phatgurl-agaknya sebab pompuan rambut panjang..nnt i review k..