Sunday, July 3, 2011

Nasik Lomak

Berjaya gak aku buat nasik lemak..bertahun dah tak pnh wat nasik lemak..
So ini lah nasik lomak ai..sambal sotong,udang goreng,ikan bilis and teluq rebus..meriahkan?..sambal sotong tu not bad..tapi nasiknya kureng lomak skit..kena wat selalu nnt baru pandai..hehehe..
Jom makannn..ada org tu tambah 2 kali..hehe..

8 comments:

MissB said...

Pandai u buat nasik lemak. Few months ago I pernah buat setelah sekian lama tak buat. Punyalah confident time tuh. Tapi turned out to be mentahhh. Sabaq je lah. Mungkn I letak santan terlebih kot. Konon nak kasi lemak berkerim..huhu

farah fauzi said...

sodap sungguh...akupun suka buat nasi lemak..hehe

Hana Faza-same person said...

nmpak sedap! nyummm

yatt said...

mmm sedapnyer... terus lapar tgk.. hihi

phatgurl said...

sedapnye nampak...adoyai dahla tgh berpantang ni. mencabar nafsu nih.

DaZzlingLilLy said...

MissB-i pki rice cooker tak risau la nak mentah..i pny tak lemak plak dah..huhu

Farah-senang je kan nak buat tu yg best

Hana Faza-blh la tahan..banyak lauk tu yg best

Yatt-ni mst tengok time blum makan lagi kan...

Phat gurl-sabaq cek no..hehe..pas pantang ni makan puas2

Just Call Me Bitt said...

memang meriah kakkk...hehe

DaZzlingLilLy said...

Bitt-bab makan kena meriah baru nikmat kan..