Wednesday, July 20, 2011

Putih also a must have...

Selalunya kalo nak beli pakaian or aksesori kita mesti pilih warna yg selamat such as black,nude or brown..
Putih jarang kita pilih sebab mudah kotor and susah nak jaga kan?..
Walau apa pun alasan sebagai pompuan ni kena jugak ada 'something' in white..betul tak?..
Mana tau ada satu hari tuh takder idea dah nak pakai kaler apa..jadi option paling senang mesti putih..


Cantikkan?...anggun sangat sebab harga pun anggun

Ini pun nampak moden and sofistikated


dress in white...tambah belt skit dah nampak lain kan..tak ler plain sgt..
white wedge...ada BRANI nak pakai gi pantai?..

white denim..

her (Claudia Schiffer) style i like the most

terasa cam nak beli white skinny jeans plak..hehe..skrang ni aku rajin update pasal fashion sebab tengah pendam perasaan tak leh nak shopping sampai lah shopping raya nanti..itu janji pada diri sendiri.. boleh tengok and update pun dah okey sebab rasa cam legaaa..hehe..ntahpapa..


**all pic are googled**

6 comments:

POSH76 said...

suka gak white ni tapi takde jodoh cam tak sesuai ajer

zailamohamad said...

kalau zaila tak boleh beli handbag kaler putih..kalo tak, sekejap aje bertukar warna;P

my everything said...

ai kan paling takut pakai white color..huhuhu sbb putih ni selalu bagi i nampak 2 kali besar huhuhu

DaZzlingLilLy said...

POSH76-hehe..nak pki putih head to toe mmg susah skit..stkat kasut/beg je ok kot

zailamohamad-hehe..sama jer dgn i..kalo beli pn kena guna kejap2 jer..tak le lenjan

nana-kalo camtu kena opt for white aksesori la dear..kasut putih u ada kan?..ok la tu

Bitt (double IS) said...

gi pantai berani tapi kalo pakai time hujan tak berani la...hehehheehe betul yunk kadang2 bila update feel dia sama..hehhhe saya pon sokak white...tapi bukan pada jeans hehe

DaZzlingLilLy said...

Bitt-time hujan bahaya..nanti kotor kan..tak beli pn takper janji leh update kan..hehe