Wednesday, July 27, 2011

Ratu Hati

Saya suka kasut..sama jugak dgn u ols sekelian agaknya...
Ramai pompuan yg gilakan kasut..10 pasang mesti 'in stock'...
Itu biasa kan?..
Time nak dekat raya ni lagi rancak kita kaum hawa ni mencari2 kasut raya..
Saya dah dapat SATU!

Lega sangat sebab ada saiz..harga plak below RM100..hehehe..tersenyum lebar dah ni..
aku paling suka part 'spot heart mesh' tu..cute jer aku rasa..

tapi being me...memang tamak..kalo blh nak cari lagi satu..
yang ala-ala camni..


Tapi bukan lah yg itu..i cant afford them okes..hehe..
Jom teruskan sesi raya hunting...

11 comments:

FaRah Baharom said...

wow!! cantikkkkknye..n sexxyy. :)

littlehumblelynn said...

lily

rasanya kita je yg x berapa nak minat kasut..kasut hanya ada sepasang..itulah layan pg keja..itulah bwk g berjimba.

x tahu kenapa..mmg x suka..

sbb jenis pakai sampai rabak..then beli sepasang lagi smp rabak pulak..dasar x reti nak pilih kasut banyak2..

heheheh

isma said...

wahhh dah shopping kasut raya?sangat pantas !!

DaZzlingLilLy said...

Farah-hehe boleh la tahan..sebab murah tu yg i grab

lynn-untung btul jd awak..tak membazir cam i ni..sentiasa tamak haloba kalo nampak kasut..camna tuh...

isma-bab2 shopping mmg pantas..hehe

Hanis MY said...

wahhh cantik sgt! i likee...tapi me tak reti pakai heels sadis ok huhu...

oh no CL tu mmg takkan mampu smp bila2 for me la huhu...

Lady of Leisure said...

huwaaa.. know what i sangat tak reti pilih kasut hehe.. dulu masa bujang ada jugak pakai heels tapi slalu bebenor sakit urat keting dengan pinggang.. mungkin sebab i terlebih lemak ni.. kekeke..

phatgurl said...

I lurrrrrve shoes! Kat mana u beli kasut tu? Cantik pastu less than 100 plak...i pun nak tambah stock high heels ni sbb byk dah rosak. Samerla kite...sentiasa tamak bila tgk kasut...byk je reasons yg dicipta so boleh beli kasut baru mcm "kena beli sbb nak matching dgn baju ni" betul tak? Hehehe.

my everything said...

santek!!!!!! i sukee ap yg u suke boley gitu?? hahahah

DaZzlingLilLy said...

Hanis-nanti dah jd Dr hanis mesti mampu beli a few CL punya..hehe..

Lady of leisure-heels mmg sakit urat keting..lenguh pki lama2..

phatgurl-betol!..macam2 alasan nak beli kasut baru kan..hehe..i beli kat web ASOS jer..yg ni on sale..mmg berbaloi

nana-boleh2..hehe..i tau u pn suka kasut kan..

Nurhayati said...

seronok betul tgk orang pakai kasut tinggi camtu. kaki ai tak bole pakai camtu..sakitttt hohohoho

DaZzlingLilLy said...

Yati-u kena pakai gi event jer yati..pakai kejap2 ok kot..