Tuesday, July 19, 2011

Style la..me likey!

Sunglasses hard case


Pada pandangan mata aku mmg stylo sangat..
Harga pun murah jer dlm rm25 gitu..

Tapi nak beli pun bukannya ada sunglasses mahal yg sampai perlukan hard case segala bagai ni..sopek haku semua yg rm10 tu ajer..hehe..

Tak pernah lagi haku beli sopek yg mahal2..tak reti nak pilih..kdg2 aku pakai rasa cantik cun melecun dah..sekali ada orang cakap burok!..muahaha..

Yang mana berkenan masa kat kedai tu..sekali try tak sesuai dengan muka haku pulak..
klik sini nak tau sunglasses jenis mana yg sesuai dengan muka kita:

ermmm....jimat duit haku..hehe..

tapi kan...suka yg ni...




7 comments:

Hana Faza-same person said...

tgh survey gak nak beli yg UV protector..xdelah kerut2 dahi..hehehe..like juga kat gmbar tu..nmpak trendy gituh!

farah fauzi said...

mana nak dapat benda alah casing tulily...bg aku mmg stylo..suka dan nak jugakk

DaZzlingLilLy said...

Hana Faza-iyer lah kan skang ni panas sgt..better kalo ada uv protector

farah-jap lagi aku pm ko kat fb

Hanis MY said...

casing tu mmg style, trendy gitu, eh lawalah sunglass tu! cun sgt...kalau lily pakai confirm cun, hanis ssh nk pakai sunglass sebab kena tukr lens tu ada power leceh huhu...

Syatilla said...

i tk pndai pakai spek mata.huduh =)

Nurhayati said...

stylo milo lah. kita pun takde sunnie mahai huhu

DaZzlingLilLy said...

hanis-owh betul gakkan kalo org pakai spec ada power ni susah skit sebab kena pakai lens lagi..

Syatilla-alah try ja beli yg murah2..mcm i ni semua shape ada..haha..mentang2 sepuluh hinggit kan

Nurhayati-sunnie murah pn ok babe..bukan nak pakai sgt..