Tuesday, August 2, 2011

Air Kosong

Ramai yg tak gemar air kosong ni..walaupun murah & senang nak dapat & prepare mmg org tak gemarkan air yg satu nih..sehari kita kena minum at least 8 gelas air kosong nih..bukan 8 gelas termasuk teh ais kaw & air tebu okes!..8 gelas ni mmg bagus utk pengaliran darah dan kulit pun cantik..
Bulan puasa pun sama jugak..kena maintain 8 gelas..baru lah tak kering tekak di kala siang hari..tambahan plak kita ni duk kat umah pin pakai ekon..apatah lagi yg keja kan..kat opis mmg 8-5 ekon jerrrr...kalo aku yg jnis cepat dehydrate mmg tak tahan btul kalo duk dlm ekon lama2 pastu tak minum ayaq...
So korang jgn lupa eh minum air kosong banyak2...free jer pun..lagi bagus kalo air suam..

3 comments:

POSH76 said...

harus minum tp bulan poser ni kekadang tak sampai 8 gelas...

Joy said...

suka air suam..tp bln pose ni liat la nk cukupkan 8 gelas tu

DaZzlingLilLy said...

POSH76 & Joy-betul tu..susah sgt nak cukupkan 8 gelas..tambah lg kalo mlm tido awal..