Saturday, August 27, 2011

Gossiping moment is coming...

Wahhh..sunyi dah blog memasing yaa...
Seronok bleh jumpa kaum keluarga..
Jeles haku...tak feel balik kampong..hehe..
Tapi aku rasa cukup meriah sebab kawan-kawan baek haku semua dah start message and whatsapp cakap tak sabaq nak jumpa..memasing dah rindu-rinduan dah..hehe..bukan tak nak sambut sedara mara,tapi sedara mara semua duk dekat2 and selalu jumpa dah...
Korang balik ni sibuk tolong mak siapkan juadah berbuka yg spesel tu yer?...bestnyaaa 'homemade' food...air tangan mak..

Owh haku tak sabaq nak pi bersauna,berfacial,ber manicure&pedicure esok ni dgn my BFF...nak gossiping tentang each other..lama dah tak jumpa..mst tak habis cerita esok nih...

*owh title entry sgt ntahapapa...mati akal dah*

3 comments:

Nurhayati said...

me bergossiping ngan auntie2 sekalian hehehe

Lady of Leisure said...

bestnya nak pi spa bagai.. i sat lagi gigih nak pi cuci rambut, nak blow sdiri tak reti.. :D sebelum balik kpg singgah cuci n blow rambut sat.. hehe.. (rmbut raya)
btw, nak wish u selamat hari raya.. i tunggu ja nak balik perlis ni pekena laksa my mom.. :)

DaZzlingLilLy said...

yati-owh gossiping dgn makcik2 pun best..setahun skali je kan..

Lady of leisure-i pun pg tadi p blow rambut jugak..i ni tak gaduh nak blk kg,tu yg dan p spa tuh..mst dah tak sabaq nak makan laksa kan..nnt pas brsalin dah kena pantang