Monday, August 15, 2011

Ijau Mata Itam Ku

Meh kita berangan2 di pagi isnin ni..
Suka benar haku dgn dress ijau MANGO nih..
santai pun bleh nak glemer pun bleh..baju raya jerk tak SESUWAIIIII...hehe..
tapi mak ai harganya mahal lah...


13 comments:

FaRah Baharom said...

cunn go grab it. U pakai confirm lawa. betul. Hehehe. teringin i nak pkaai dress tapi takut tk sesuai plak..:)

zailamohamad said...

hijau match with gold..macam cantik jugak kan??

Joy said...

ehh..hijau cam gini la tema baru raya kami kut..lupa lak nk snap pic ;)

POSH76 said...

santeklaaa tapi dah tau rege mesti mahai...

DaZzlingLilLy said...

farah baharom-mahal sgt mmg tak mampu...ok aper u pki dress..ce try tgk..

zailamohamad-a'ah cantik zaila..nampak menawan gitu dr jauh..kontra kaler dia..hehe

Joy-owh ijau ni yer tema akak..i dah pnh pki tema ijau dulu..

POSH76-hehe pandai pn...takpe kita usha dah..

MissB said...

Ohhh that green!!! Cantikkk!! Grab it!!!! ;p

Nurhayati said...

mmg cantik.
kena plak puan blog ni cantik,
lg la meletopsss u...

Qimie said...

henbeg tuh!!! tak tahan!!!

DaZzlingLilLy said...

Miss B- that green mmg cantik..dah out of stock dis one..hehe

Nurhayati-takde maknanya meletops u kalo mahal gini..tak mampu

Qimie-mata kita ni asik tangkap beg jer kan..tunggu sale lah baru beli beg tu

jelita78 said...

beb, green dress tu brand aper? MANGO? ada dalam mesia ke? awat i takde ternampak pon ni.. ciss..
banyak cun wooo.. i loikeee!!

tapi itu mulberry.. adusss.. tensennyaaaa.. i wantt!!

DaZzlingLilLy said...

Jelita78-i tgk kat web jer dress tuh..kt msia taktau ada ke tak..beg tu i pn nak,tp tunggu sale..huhu

I.Q.W.A said...

akak.. poplook ade kuar lebih kurang design camni..tp color lain.. cube tgk..

http://www.thepoplook.com/1556-tammy-tier-dress-pumpkin.html

:)

DaZzlingLilLy said...

IQWA-thanks iqwa..nanti i tgk..