Wednesday, August 10, 2011

Jumpsuit anyone?

Saya baru jer upload pic jumpsuit semalam..yg mcm ni RM125 from Club L..ada satu lg in black..sangat cantik..satu design lagi jenis halter neck..ada 2 kaler yg sama jugak..material plak dr cotton jersey..sangat selesa and tak panas..kalo yg tinggi lampai ala2 supermodel plak jgn risau yer..model ni tinggi dlm 1.78cm..so confirm tak singkat!..
Saya tak sempat nak update properly,ni pun thru mms jer..skang tgh kursus..high impact punya kursus yer..penat sgt..daha bulan posa..sabaq ja lahhhh...

5 comments:

FaRah Baharom said...

cantik. tapi mengenangkan diri nie tak berape nak tnggi.. *_* tak berani nak pakai..hehehe

Joy said...

lawa. xpernah berjumpsuit lg...x yakin lg ;)

Hana Faza-same person said...

hana minat tp hana ni rendang orangnya..ekekeke..nmpak rasa mcm tak sesuai plak:(

RedBerry said...

Hello Lily..

Trasa nak try la.... Love it! tapi RB ni "tinggi" la pulak.. wakakakaka... kang ada seret lantai.

Lily, paling 'tak berapa tinggi' yg boleh pakai jumpsuit brapa? I mean the height?

DaZzlingLilLy said...

RedBerry-hehe..i rasa semua org blh fit kecuali yg below 1.5m tu cam tak sesuai..i pakai pun okey ja sebab ada getah kat bawah tu..so dia mmg lekat atas kaki..i ni dlm 1.6m jer..