Thursday, August 4, 2011

Mechatronic's Family Day 2011

Okeh kita off topic jap eh..sejak puasa ni asyik pasal makan jerr cetanya..
Ahad lepas sehari sebelum puasa on 31st July..jabatan /school i ada buat family day..
asalnya nak buat kat Langkawi, tapi bajet kurang bernas plak..staff jabatan saja dah 100+++,tu tak termasuk family lagi kan..so kitorang decide buat kat Tasik Jitra tu jer..dekat and murah..hehe..konsep santai..
Pagi wat potluck..lunch ajer provided..

Ayam goreng berempah,ulam and sambal belacan...ermmmm...jamu mata..silakan..hehe

Last year aku tak join pun sebab malas kalo acara camni ada anak baru best kan..wandy plak dia tak nak ikut..so dis year aku angkut Geng Bas Sekolah!..

baru meriah..aku letak jer nama diorang dalam acara sukaneka yg ada.semua anak sedara aku nih..ada lagi 3 tak ikut sebab tak muat keta..hehe..

Acara bawak bola pingpong dlm sudu..dua2 anak sedara aku dapat hadiah..happy kemain lagi diorang..dah la doorgift dapat mainan..

Acara lain pn banyak lagi yg diorang join tapi aku tak sempat snap..
Yang ini maksu diorang plak join..

Can u spot me?...hehehe..

Isi air dalam botol u all..penat giler lari2 amik air..sakit lutut aku keesokannya..nak turun tangga seksa mak aiii!..maklum lah lama dah tak exercise..

Selain tu ada acara cucuk benang dalam jarum..yg tu aku dapat no2..bayangkan lah jarum halus sgt lubang..kena cucuk benang tengah panas plak tuh..tak penat tapi mencabar..kiranya hari tu enjoy bersukaneka jer banyak...hadiah as susual la hamper makanan..

with opismate..kak ina & aton

opismate jugak...farah

yang lain2 tak sempat nak bergambar..semuanya bz dgn anak masing2..anak2 aku takper diorang dah besar..siap jalan2 ke tasik lagi duk wat photoshoot..

Ibu mithali sibuk bagi anak2 makan..hehe

Balik umah terus terbongkang sebab panas sangat..dah la malam tu terawikh..ponteng la jawabnya..huhu

2 comments:

yatt said...

selalu cm tu la kan... bila kena bayar lebih tu mesti sudah nyer buat dekat2 je hehehe... opis i ni pun sama :)

DaZzlingLilLy said...

yatt-a'ah kan..kdg2 i jeles tgk opis org lain wat kt tempat best2