Tuesday, August 16, 2011

Menghitung Waktu

Hai ols...
Dah ready nak bukak posa?
Kami ni tengah kira waktu ja nak berbuka..bosan2 posing lah kejap..sambil layan Kasih Alia sempat jugak hirup angin luar...
Owh lupa nak kenal kan 'geng' baru aku nih..her name is RAINBOW...dah nk dkt 4 months..adik beradik dia yg 2 lg aku dh bg kat cousin wandy...so skang dia ja yg kenit ada kat rumah nih..beside her parent lah kan..
Ok lah..jom gi bersedia kat BAR..hehe..selamat berbuka semua..

SALAM NUZUL AL-QURAN...

3 comments:

KhaiRin said...

nk pinjam kucing tu bleh??

Lady of Leisure said...

comelnya rainbow.. baby lagi kan, dari kecik kalau manjakan, sampai besar dia close dgn kita kan.. :)

DaZzlingLilLy said...

KhaiRin-huhu..pinjam kejap je boleh la..lama2 tak leh tido tuan dia nanti

Lady of leisure-yup dia baby lagi..rasa cam takmo bg besaq la..syok ja tgk dia aktif masa kecik nih