Monday, August 22, 2011

Rainbow oh rainbow

Lepas ni kami berdua mesti rindu sgt dgn si cheeky rainbow sekor ni..baru jer aku update pasal dia..
Tup tup smlm masa aku baru sampai rumah tgk dia terbaring tak bernyawa dah kat living room..sedih sangat..baru malam tu kami berdua tido sebantal..dia baring sebelah kepala aku on a same pillow..patut lah sehari sebelum tu tido tak bangun2..letih jer aku tgk dia..bg makan takmo,minum air pun takmo..air liur plak meleleh jer..bila aku kiss dia,merengek tak nak kasi..tak sangka dia pasif dlm 2 hari ni jer terus mati..baru plan nak bwk gi vet hari isnin..yer lah kt perlis mana ada private vet..
Adussss..sedih la rainbow..pasni dah takder bunyi2 rainbow bersembang dgn kitorang berdua..tak sempat ko nak beraya rainbow oiii...
Sedih sangat tiap kali kucing mati..sobsobsob....dah la taknak type lg dah kang banjir rumah aku..sebak!

8 comments:

alimaz kembara terasing said...

alahaiiiiiii kesiannya....

Hana Faza-same person said...

R.I.P utk Rainbow...

shida said...

la.. kesiannya kucing tu... mati sbb termakan tikus beracun ke hape nih??/ sabor ye lili... p beli kucing lain sbg penyeri aidilfitri.. dak pun lepas ni klu nak anak kucing meh ambik kat kubang gajah..ada banyak ekoq... comei2 belaka.. tp skrg ni dia tgh menyusu lagi...

DaZzlingLilLy said...

alimaz-sedihhhhh....

Hana Faza-thanks...

shida-mungkin dia terjilat apa2 kot kat luar rumah..dia kecik lagi takleh makan tikus..takpa kami ada mak ngan bapak dia lagi..tunggu mak dia beranak ja lah...

KhaiRin said...

ala..sian nyer...mesti raya ni krg berseri kn?

RIP

DaZzlingLilLy said...

KhaiRin-itu lah..kurang serinya skit..

phatgurl said...

Ya Allah mesti sedih masa tgk dia tetiba dah x bernyawa tu kan. Tak dapatlah nak imagine...huhuhu. Tak sempat Rainbow beraya tapi mujirlah uols ada kucing lain jugak takdela rasa sepi sgt. Mcm i yg kucing dah 3 bulan kena curi ni, sampai skang menangis kalo teringat kat dia.

DaZzlingLilLy said...

phatgurl-mmg sedih sangat..menitik air mata jugak lah..itu lah nasib ada mak n bapak si rainbow tu lagi..