Monday, August 22, 2011

Shopping Raya 2011

Ni lah hasil MEGA shopping raya weekend lepas..hehe..mmg fokus nak beli kasut..so carik kasut jer lah..
Bila yg nak pki pn tak tau..beli yg less 70% jer..berbaloi sangat..
Pasni nak tumpu ke house decoration plak..weekend ni settle kan rumah..
Kuih raya bila pun tak tau nak buat..teringin sangat nak buat...tapi selalu balik rumah jer flat..haishhhhh...

11 comments:

Joy said...

wahhh... 4 psg trs? ahkak lom ada kasut raya :p

farah fauzi said...

suka yang kaler merah tuh..huhu

KhaiRin said...

cantik la yg sebelah ats tu..blei kt ne?

littlehumblelynn said...

bestnya smp 4 pasang kasut dia..kita sepasang pun x jupe lagik..sob..sobb...

bila beli last minute memanjang design macam hampeh & saiz xde..

pakai jerlah kasut raya tahun lepas agaknya..

hehehe

yatt said...

haa sampai 4 kasut raya... baju raya berapa pasang plak? bestnyer.. i tak beli kasut pun lagi

phatgurl said...

Oh jelez sangat hokeyh! Campur heels hitam asos tu dah 5 pasang kasut baru lily.

Qimie said...

kasut je da 4, baju brp pasang lak??? hehehe...

Hanis MY said...

best2 suka yg belah kiri tu, dedua..suka

p/s: citer gondola coming soon, tu bukan main transport yg tu sellingan untuk sightseeing je

qellissa said...

weewiit kasut baru sey..4 pasang sekali beli.. kat mana yang ada sale sampi 70% tu babe? nak ushar gak...

DaZzlingLilLy said...

joy-sempat lg nak p cari akak

farah fauzi-klu sama saiz blh pinjam..hehe

KhaiRin-charles & keith jer..

littlehumblelynn-kalo last minit mmg umpama nasib la kalo jmpa yg berkenan and ada saiz kita ni kan..

yatt-takpe u dah puas shopping kat bandung aritu kan..

phatgurl-itu lah i tamak haloba tahun nih..hehe

qimie-baju raya 2 pasang jer..wasatiah gitew..hehe

DaZzlingLilLy said...

hanis-owh rupanya coming soon..okey i tunggu nak baca..

Qelissa-owh yg 70% tu ALDO..ce u try p usha kot ada yg berkenan