Tuesday, August 16, 2011

Tengah update salesblog...

Apa kes ntah FB tak leh nak upload pic from phone..geram haku..so aku update baju2 kat salesblog aku jer..korang leh view kat sana yer..tapi item2 ni akan sampai pas raya + 10% discount for certain brand utk first order yg aku terima lepas entry ni..siapa cepat dia dapat..hehe...
Uhukuhukhukkk..penangan akibat takder beg raya...gambar hiasan semata2..tp kalo nak order bracelet tu pun bleh..RM310..cm mahal skit kan..Juicy Couture nan ado sale lg...

2 comments:

Bitt (double IS) said...

wowww nice...jup nak godek2 blog awak tuh

DaZzlingLilLy said...

Bitt-jemput view kat salesblog i tu..kalo nak tgk bnyk lg nnt u tgk kt my fb k..