Thursday, August 18, 2011

Meriahnya raya...

Semalam kuar gi butik kat Kangar nak tengokkan baju utk my fren..
Nasib aku tak 'ter'beli sekali..dalam hati meronta2 gak nak singgah butik2 lain..tapi lega aku dapat tahan napsu tuh..kalo tak mesti dah rembat sepasang dua jugak..rasanya lebih dr cukup baju kurung raya 2 pasang..
Hasilnya semalam aku dapat satu tudung raya FREE..yes percuma u ols..yg kaler bright orange tuh..tudung owning kain crepe..kebetulan aku dapat claim dr butik tu sebab dah cukup 8 kali purchase kat situ..
Yg light orange tuh pun dapat semalam dr Poslaju..hehe..yg ni tak free yer..beli online..suka lah sgt berlayer2 and brooch gitew..laki aku cakap awat semacam jer tudung nih..hahahaha..laki ai ni jakun fesyen..so tak kisah lah dia nak kata apa pon!

Dua-dua oren tudung raya ai..erm tp yg bright oren tu dah pki hari nih..raya awal la pulak..hehe..
dapat tudung raya pun hepi sangat dah utk mengobat lara hati yg takdak beg raya nih!..Tunggu beg 'post raya' jer nanti..

Owh cakap pasal beg..aku ada update salesblog..sling beg ni sangat cantik..aku punya kaler grey..kalo kenan sila cepat..takut nanti takder stock..

3 comments:

Syatilla said...

bukan fareeda kan lily?

phatgurl said...

Glam nye brooch! Seswai kalo pakai pagi raya tu ;-)

DaZzlingLilLy said...

Syatilla-yg layer ada brooch tu fareeda la yang..

Phatgurl-hehe..tapi masalahnya baju raya kaler biru pulak dah..beli tudung ikut sedap hati aja..