Sunday, August 14, 2011

Up and Down

Betullah org cakap apa saja yg terjadi ada hikmah di sebaliknya...
Mulanya aku dapat tau yg cuti kitorang dibekukan dari 2-15 september..which means plan aku utk ber'anniversary' semuanya hancus belaka..patut lah terasa cam berat je nak book hotel segala bagai..nasib lagi tak booking kan..so cuti utk anniversary tu pospone ke tarikh lain jer nampak gayanya..

Satu hal lagi yg paling aku stress and terasa sgt berat kepala hotak ni bila mana aku attend course last week..tekanan weih bila penceramah bg high aspectation kt peserta..dia ingat aku and few others ni berpengalaman dlm bidang course tu,dia hentam cukup2 bila kitorang wat salah..time presentation plak aku jd cam org bodoh kt depan tu bila dia kata apa yg aku wat tu salah..mana dgn kawan2 yg langsung tak bantu padahal diorang dah cekap psl benda tu..geram sgt time tu..terus dapat markah skit..entah lulus ke tak course tu..exam blh tahan tough..lantak lah labu..malas dah nak pikir..

Tu antara kisah tak best haku yg jadi sepanjang ramadhan nih..rupanya ada berita baik menanti bila mana aku di uji..WE OLS DAPAT BONUS SETENGAH BULAN GAJI....alhamdulillahhhh...syukur sangat..last dapat bonus sebulan gaji pun tahun 2008 dulu nih...
Mula lah terbayang macam2 dalam kpala hotak nih..wedge,pumps,stiletto...haku nak 4 pasang kasut...haha..boley gitew????

5 comments:

Hanis MY said...

hehe bestnyaaa...boleh2 ai like sopim... huhu takpela at least buat kita terfikir tuk improve presentation tu all d best n slamat bersopim...

farah fauzi said...

5 pasang pun boleh lily...hehe

DaZzlingLilLy said...

Hanis-itu lah biar silap takpe at least tau jugak salah..

farah-okey jgk kan...beli 5 yg sepasang RM50..jimat duit

CIK NANA said...

Kak Laily, kat Perlis banyak buah mangga lagi? Nana teringin la, cuti raya nie lama macam nak pegi!

DaZzlingLilLy said...

nana-mangga banyak lagi..tapi kalo nak cari harumanis mmg takdak la..jenis lain banyak..nanti nak mai contact la ..leh jumpa