Friday, September 23, 2011

Stylo Mama

Alkisahnya hari ni malas nak update..
Tapi bila dah browse tengok baju cecantik terus semangat 'yg hilang' tu datang balik..
Entah kenapa aura suka tengok baju maternity pulak..
Semuanya cantik..dgn harapan aura tu dtg kat aku tak lama lagi..
Berangan itu indah rite?
Free ja..so lets scrollin'

 Aku paling suka yg ini..putih bersih jer..

 Yg ini plak kalo preggie time raya ke sesuai sgn jd baju raya..tambah kain jer..takpun pakai gi kenduri..Klasss kan?..

 Cantik sangat..nampak ayu ja..hehe

Yg ni pun cumil..nampak cam remaja yg tgh preggie..

 Purple French Connection maternity dress..ai suka jugak

 Teal layered dress..nampak sweet jer..

 Yg ini simple..pakai dgn jeans pn dah cukup bergaya..stylo mama..

Ada brani?..ala2 tutu skirt..ngandung anak pompuan agaknya..

Sapa kata tengah preggie tak leh bergaya?..banyak jer baju cantik2 utk menambah keserian anda as a mommy to be..enjoy the moment to the max..kejap jer kan nak merasa preggie..

4 comments:

Nurhayati said...

cantik2 semua mmg stylo pakai.
tp i preggy sblom ni pakai baju biasa je bukan maternity.

CuppyCakeMommy said...

aku suka blue lace dengan yang purple dress tu..kalau ada promotion habaq mai na

jelita78 said...

ohhhh brand aper ni?
love the teal layered dress!

DaZzlingLilLy said...

Jelita78-yg teal tu brand asos..kalo nak bgtau yer