Tuesday, September 27, 2011

cantek!

Rasanya lah...
:
:
:
:
:
:
macam cantik sangat dia
kt dalam pic ni..
kan?
tlg tgk gambo aja..bukan buat penialain prestasi luaran okes?
:
:
:
:
:
:
Pic:ohbulan!

korang rasa cam nak penampo aku ke?..
sorry..hehehe..aku suka jugak mekap dia..nampak suweeeiiitttt gitu..
rasa cam nak gi wat photoshoot la ni jugak..hehe..
JOM..

10 comments:

phatgurl said...

Betul...mekap dia chanteks, nampak shweet je tapi baju mahal dia tu macam serabut sketlah. I jarang tgk memey ni berlakon or dlm pics...dia mmg sgt2 kurus ek?

my5xurra said...

make up can change your looking mood... hehehe.. that's y i love make up!

Ayin MM said...

dia mmg cantik kalau serebeh semacam, tak kan lah org tu nak kat dia kan? kan? kan? tapi make up dia tu tebal sangat. kalau dia make up nampak natural lagi nampak lawa

syatilla said...

bg tila nmpk dia biase jer time kwen nih.xtau nape.lg sweet time die trun naek mahkamah hritu.xpkai make up.natural beauty

~ain said...

tapi.. (nak jugak tapi).. senyum dia plastik.. nampak dibuat-buat... arghhhhhh!! tak suka dia. tapi, warna baju dia yang ni adalah cantik!

DaZzlingLilLy said...

phatgurl-dlm tv nampak cam biasa jer..tapi rasanya kat luar mmg kurus selim melim dia ni..

my5xurra-a'ah btul..kalo pandai mekap mmg nampak cantik..

Ayin-itu lah kan..kalo tak cantik mesti org tu tak nak kt dia..hehe

tilla-betul i suka dia natural beauty tanpa mekap lagi..

ain-a'ah la baru perasan senyum plastik dia tu..hehesame goes hera kalo bab memey ni ada ja tapi nya..

yatt said...

serius dia nmpk cantik actually memang i selalu kata dia nmpk cantik pun.... hehe

erna said...

Pd sy dia cantik!! time kawin mmg kena make up cecantik sbb kalo x dlm gambar nampak sgtlah tidak cun nya.. apapun dia cantik in make ups or without make up.. Hal peribadi x campor ha..

DaZzlingLilLy said...

yatt-dia mmg cantik..tak mekap pn cantik jugak

ernabtul tu time kawin mmg kena mekap tebal sebab dlm gambar baru nampak cantikkan..

MissB said...

I prefer dia tanpa makeup. Natural beauty budak nih. Sweet.