Thursday, September 15, 2011

Excitement...

Tiap kali parcel sampai...mesti aku excited..
Tak kisah wpun bukan barang aku..tetap excited okes..
Seronok sangat tengok baju2 baru..bau baju dalam plastik sangat 'harum'..hehehe..
Ini lah satu sebab aku suka bisnes jual pakaian nih..kalo nak kira untung mmg tak banyak..
Untung tang seronok lebih tu yg banyak..
Camna nak untung,sekali org order, aku pun order sekaki..hehe..
Tengok baju banyak2 ni mmg best..kalau dapat beli lagi best..tapi part nak menyimpan baju tu yg paling tak best..pemalas betul aku nih..
Ok lah jom tengok antara barang yg dah sampai...

 jumpsuit and necklace

A Wear tops and Motel sleeveless


Ni plak antara tops yg aku suka..ruched back pussy bow blouse..

more details please visit my sales blog...

9 comments:

zailamohamad said...

wah kamuuuuuu...banyaknya shopping!!!!!:)

DaZzlingLilLy said...

zaila-bukan semua aku punya..barang org order

nana said...

sama laa kita laily..asal org order, tokey pon order skali..tak dan nk untung :P

DaZzlingLilLy said...

nana-itu lah..untung semuanya jadi baju,pastu kena topup plak..hehe

phatgurl said...

ruched back pussy bow tu memang chanteks!

Hanis MY said...

Kalau hanis pun sure akn order gak bj hehe terliur tgk customer order nanti nk terjah ur online boutique...

DaZzlingLilLy said...

phatgurl-kang ada further sale i buzz u nanti

Hanis-silakan terjah ye dear

KhaiRin said...

nama pon perempuan kn...

DaZzlingLilLy said...

KhaiRin-itu lah pasal..