Monday, September 19, 2011

Farewell

Amacam cuti korang...best?..mesti perut sentiasa penuh gi open house kengkawan kan..
same goes to me..jumaat gi umah MIL ada tahlil,then terus ke umah kawan wandy ada birthday party anak dia..tak berasap la dapur jawabnya,i likeee..hehe

Sabtu plak belanja anak sedara ai makan2 kat Hai Tean..since dia tak pernah lagi rasa charkuey mayonis..mmg sedap lah..slurrpppp...udang lipan masak cabai and ketam masak sweet sour..huhu..terliur..

Pic cilok dari FB my niece..dah besar anak sedara aku nih..umur 19 dah..kejap jer..masa kecik asik potpetpotpet jer mulut dia..tak larat nak menjawab..alhamdulillah dah besar panjang camni dapat sambung Law kat Manchester..malam ni dia dah nak fly..takder la kawan nak shopping..tinggal mama dia dgn aku jer..takpa next year kita gi shopping kat Paris yer yang..muahahaha..tunggu!

macam kawan2 jer kan?..hehe

owh i like dis scene...abaikan rambut kembang cam singa tuh..

Dengar citer UK Pound will climb up to 7 next year..huhuhu..so cepat2 lah beli apa yg patut tahun ni..kalo tahun depan alamatnya gigit jari ja lah..
Habis musnah impian nak beli beg baru aku tuh..

10 comments:

phatgurl said...

Scenery kat belakang tu memang ori kan? Bukan wallpaper kan? :-D

Canteks sangat langit tu...!

POSH76 said...

mmg santek scene tu menenangkan

zailamohamad said...

syok dapat anak buah yang sekepala;)

yatt said...

cantik mcm auntie dia jugak :)

DaZzlingLilLy said...

phatgurl-hehe..mmg ori dear..cuaca elok blh la capture scenery ni..lucky me..

POSH76-sambil makan leh tenangkan pikiran

zailamohamad-itu lah sebab umur tak bnyk beza

yatt-hehe..tenkiu

reena said...

Maksu awet muda! :p Tahniah & good luck to your niece. P/S: Cantikkk la scenery kat belakang tu.

MissB said...

Scenery yang sangat cantik!!! And yeah mak & anak menakan nampak macam kengkawan. I likeee :)

DaZzlingLilLy said...

reena-makasih...hehe..senja di kuala perlis tajuk scenery tu..hehe

MissB-hehe..beza umur pun tak bnyk..tu yg nmpk cam kengkawan

KhaiRin said...

cantik! sgt cantik!

DaZzlingLilLy said...

KhaiRin-kalo tgk real lg cantik