Friday, September 30, 2011

Jamu Mata

Jumaat kan rehat utk kaum hawa ni sangat panjang...
tapi..hari ni ai banyak keja..
SANGATTT BZZ okes..

RARE EMBELLISHED SHOULDER BLOUSE


Jamu mata jer..aci tak?

aku berkobar2 nak update baju baru..
tapi alahai tak sempat..
Blouse ni dah ada kat FB aku..
Gi lah cuci mata ker jamu mata ker..
Jom..

4 comments:

phatgurl said...

The first sentence yg I ckp masa nampak baju ni kat fb u tadi "wow cantiknya". Love the colour & embellishment kat bahu tu. Bila la nak dpt durian runtuh untuk menyopping. Huhu.

POSH76 said...

santekla kaler dia...i like

DaZzlingLilLy said...

phatgurl-nanti dapat bonus kita nyopping puas2..hehe

POSH76-a'ah deep purple mmg cantik

Lady of Leisure said...

cantiknya! nampak flow ke bawah cun giler..