Tuesday, September 13, 2011

Jom supper

Memalam buta nan indah gini baru sempat nak update..
Siang tadi bz memanjang..semester baru dah start tambah lg dengan audit yg nak datang minggu depan..mmg semangat lah kami semua bekerja sebab kami semua tak nak keja jumaat nih..hehehe..
Malam ni nak lapangkan perut and fikiran..so aku pekena dragon fruit 'pinky' ni jer..sedap..juicy..tak manis sgt..ada masam skit..awas,gigi and lidah pun jadi pinky jugak..hehe..belimbing tu tak leh makan lagi sbb belum masak..simpan esok lusa jer..kalo buat jus belimbing pn sedap kan..
Actually mcm dah lama tak makan buah-buahan..bukannya apa,kalo beli tak penahnya habis..rasa cam membazir..kalo nak beli sebijik or separuh bijik malu pulak kang org tak nak jual..wandy mmg tak makan buah kecuali durian dgn cempedak..camno tu?..
kesian ai kan..kat sini bukannya ada tesco or jusco yg blh je nak amik buah sebijik dua..semuanya main timbang kilo..huhuhu..
Buah naga dgn belimbing ni pun ehsan my sis dgn MIL..nasib lah labuuuu..

5 comments:

FarEast said...

lama x makan buah ni ... hehe ... tp fav dpt durian ... pergh! :p

Joy said...

biasa dlm freezer just ada epal. hijau & merah..lain2 buah beli kdg2 je...

DaZzlingLilLy said...

FarEast-owh penggemar durian jugak yer..sama mcm husband i

Joy-dlm freezer i jarang ada buah..huhu..

KhaiRin said...

buah naga ni..paling suka isi putih yummy!
nk belanja ka?

DaZzlingLilLy said...

KhaiRin-isi putih pn sedap gakkan..boleh je nak blanja dtg sini lah