Thursday, September 22, 2011

Maxi Dress

Semenjak tahun 2011 ni memang aku gila kan maxi dress..
banyak design lawa2 yg aku duk aim..selalunya tunggu sale baru beli..
bukannya apa,kalo maxi dress ni boleh di pakai dalam macam2 situasi..kalo pregnant pun still blh guna lagi..kalo bertambah 2/3 kg pn boleh pakai lagi..so aku rasa tak rugi beli maxi dress..
Mana lah tahu kan tahun depan ada rezeki merasa 'big belly'..insyaallah..

Warehouse Balinese Maxi Dress

Macam dress ni pn lama dah aku aim..sekali tengok ada sale terus beli..mmg puas hati sebab tak singkat tergantung kalo pakai heels..material dia pun best..100% cotton..design mmg kena taste aku..

owh i really love this dress..tak sabar nak pakai..
tapi...
nak pakai gi mana erk?...
yg pastinya mmg kena pakai dgn tube kat dalam,sexy sgt belakang dia..huhu..

more info about this dress please go to :


insyaallah lepas ni ai akan bukak order utk a few UK based website..tunggu jer nanti ai anounce kat sini yer..
al maklumlah kabel dah panjang skrang ni..


12 comments:

KhaiRin said...

1 corak je ke?

DaZzlingLilLy said...

ada lagi corak lain tgk kat sales blog i..

phatgurl said...

boleh pakai tube & boleh pakai dgn cropped cardie jugak. nais!

Hana Faza-same person said...

hana pon suka ngan dress...lagi2 yg ala2 seksi sikit..keh keh..pakai kat umah utk suami jelah..hehehe

POSH76 said...

me too peminat dress...

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

owh owh...sile tempah ticket pegi bali (kan skang airasia ade free seat promo tue)...pastu pakai maxi dress balinese nie...perfecto baybeh!! ;D

Joy said...

Lilly tinggi sesuai sgt ber maxi dress ;)

DaZzlingLilLy said...

phatgurl-a'ah lupa plak pakai dgn cardi pun cute kan..

Hana-for sure la kan..lagi seksi lagi bagos..ngee!

POSH76-ai pn suka dress tak kisah lah maxi or short dress

LadyVerde-owh sesuai nama dress dgn tempat kan..hehe

Joy-tinggi pn still pakai heels jugak akak sebab dress ni panjang sgt..

ayin said...

pakai mini/short cardie cantik.. akak suka... lawa... betul, kalau pregie pakai pun org tak perasan kita pregie.. :)

DaZzlingLilLy said...

ayin-itu lah advantage maxi dress..tak rugi beli sebab leh pakai lama..

CuppyCakeMommy said...

cant wait for mine ..mintak2 tak senteng..aku dress ni tu je prob nya..susah nak cari untuk height aku..insya boleh pakai masa pregnant kali ni..btw amiinnn 40x utk doa ko next year tu...

DaZzlingLilLy said...

huda-aminnnn jugak..aku harap padan la dgn ko..tgk web pun dia kata model tu tinggi 177..so lebih kurang tinggi ko je kan..