Wednesday, September 7, 2011

RARE

Nampak gayanya ramai yg suka kurung moden ala2 topshop aku tu...
FYI dress tu brand RARE...salah satu brand yg available dlm TOPSHOP UK..
Dalam website RARE pun ada 2 lagi label which is RARE OPULANCE & PAPRIKA..
nanti korang browse tengok..tapi dress tu dah takde..off season dah..kalo korang tak kisah bleh la beli..cam aku ni jenis tak kisah off season sekalipun asalkan cantik aku rembat...


maxi skirt rama-rama ni brand PAPRIKA..
skirt ni mmg labuh..ni ai pakai 4 inch heels yer u ols..
skirt ni pun out of stock dah...sorryyyyy....ampun bu'...

meh kita tgk new arrival...cantik bangatttt..tapi MAHAL..kalo minat tunggu sale jer..


WAREHOUSE bird print silk dress

WAREHOUSE mosaic feather dress

6 comments:

Adlina Husaini said...

hi dear, cantikkkkkkkkkk sgt2 skirt tu tp bab pakai heel 4 inch ni yg lemah ni...confirm nak dukung anak tak leh hihihi ^_^

DaZzlingLilLy said...

adlina-kalo nak selesa mmg i pki seliper jer..tapi skirt tu labuh skit lah..sesuai utk org tinggi..
a'ah kalo nak dukung anak tak leh pki heels..bahaya..

FaRah Baharom said...

lily...u looks beautiful..:) jeles betul ngan orang tinggi ni pakai ape pun cantik..

DaZzlingLilLy said...

farah-tq..hehe..sebenarnya kan,i ni bukan tinggi sgt pun..sedang2 jer

KhaiRin said...

cantik nyer...

DaZzlingLilLy said...

KhaiRin-tq